ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Autopneumon ιδρύθηκε το 2010 στα Ιωάννινα προσφέροντας υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες και προϊόντα στο χώρο της υγραεριοκίνησης.

Με τους κατάλληλους συνεργάτες και με τα πιο εξελιγμένα συστήματα αεριοκίνησης έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη εκατοντάδων πελατών παρέχοντας πάντα την απόλυτη εξυπηρέτηση. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, που στελεχώνει την εταιρεία είναι σε θέση να εξυπηρετήσει κάθε περίπτωση εγκατάστασης υγραεριοκίνησης αλλά και να υποστηρίξει κάθε ιδιώτη ή επαγγελματία ακόμα και μετά την τοποθέτηση καθιστώντας έτσι το τμήμα After Sales ένα από τα πιο αξιόπιστα στην αγορά.

Αξιοπιστία & Συνέπεια

Με εμπειρία, τεχνογνωσία και υπευθυνότητα παρέχουμε τις κορυφαίες υπηρεσίες στην υγραεριοκίνηση χρησιμοποιώντας πάντα επώνυμα συστήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Γιατί στην Autopneumon;

Η Auto Pneumon δημιουργήθηκε από ανθρώπους πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με σκοπό να προσφέρει σύγχρονες, ολοκληρωμένες, ασφαλείς και εξατομικευμένες λύσεις κίνησης του αυτοκινήτου σας με υγραέριο, σύμφωνα πάντα ανάλογα με τις ανάγκες σας και τον τύπο του αυτοκινήτου σας.

Ιδρύθηκε από τον Αθανασίου Νικόλαο, πτυχιούχο Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με επιπλέον εκπαίδευση στο εξωτερικό στα συστήματα αερίων καυσίμων και στελεχώθηκε από καταρτισμένους μηχανικούς αυτοκινήτων.

Άριστα εκπαιδευμένοι και με επιπλέον σεμινάρια από τους μηχανολόγους των εργοστασίων παραγωγής των συστημάτων, ενημερώνονται συνεχώς για τα καινούρια προϊόντα, για να τα τοποθετούν και να τα υποστηρίζουν, με αποτέλεσμα να προσφέρουν σύγχρονες και ολοκληρωμένες λύσεις  στην τοποθέτηση και τον προγραμματισμό των συστημάτων υγραερίου αυτοκινήτων.

Autopneumon Ιωάννινα – Συνεργείο Υγραεριοκίνησης | Επίσημος Συνεργάτης Lovato

ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ
e-scooter

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ